Fotografi nudo

Fotografi e cila tregon trup të zhveshur të njeriut me konotacion seksual dhe shkëmbehet në mënyrë digjitale ndërmjet dy ose më shumë personave. Shpeshherë fotografinë nudo e shpërndan me partnerin e tij intim. Shpeshherë autori dhe dërguesi janë personi i njëjtë. shih pornografi hakmarrëse, Onlifens, seksting.

Anglisht

nude