Postproduksion

Faza e produksionit të përmbajtjes së incizuar mediatike (film, reklamë etj.), që vijon pas produksionit, kur përfundon incizimi dhe fillon montazhi i materialeve vizuale dhe audio.

Anglisht

Postproduction