Pinterest

Media sociale amerikane për shkëmbim të fotografive dhe ideve përmes Internetit. E themeluar në vitin 2009 nga kjo kompani. Kryesisht përdoruesit kërkojnë frymëzim kreativ në formë të fotografisë, të cilën mund ta ruajnë për përdorim të mëvonshëm.

Maqedonisht

Пинтерест

Anglisht

Pinterest