Пинтерест

Американски социјален медиум за разменување фотографии и идеи преку интернет. Основан во 2009 година од истоимената компанија. Главно корисниците бараат креативна инспирација во форма на фотографија којашто може да ја зачуваат за подоцнежна употреба.

Албански

Pinterest

Англиски

Pinterest