Emotikon

Pasqyrë tipografike e shprehjes së fytyrës përmes përdorimit të shkronjave, numrave dhe shenjave të pikësimit që të shprehet ndonjë ndjenjë (p.sh., gëzim përmes buzëqeshjes, pikëllim përmes ngrysjes, dashuri përmes zemrës).

Maqedonisht

Емотикон

Anglisht

emoticon