E vërteta sociale

Platforma sociale e lansuar nga ish-Presidenti amerikan pasi llogaritë e tij në Twitter (X) dhe rrjetet tjera sociale ishin unik. Kontroverse për shkak të gjuhës së pacensuruar të urrejtjes.

Anglisht

Truth Social