Emision debatues

Program televiziv ose i radios, i bazuar në debat. Zakonisht drejtuesi i emisioneve të tilla është moderator i cili i tërheq pjesëmarrësit në të me ndihmën e pyetjeve provokuese, por në të njëjtën kohë e kontrollon kohën e prononcimit të secilës prej palëve, si dhe sjelljen e të ftuarve.

Anglisht

Debate show