Социјална вистина

Социјална платформа лансирана од поранешниот американски претседател откако неговите сметки на Twitter (X) и на другите социјални мрежи беа укинати. Контроверзна поради нецензурираниот говор на омраза.

Албански

E vërteta sociale

Англиски

Truth Social