Tinder

Aplikacion virtual për njoftim dhe caktim takimesh me numër më të madh të përdoruesve në botë. I themeluar në vitin 2012. Algoritmi i Tinderit e shfrytëzon lokacionin gjeografik të përdoruesit gjatë vendosjes se me cilët përdorues të tjerë të aplikacionit t’i lidhë. Përdoruesi vendos vetë nëse do të kontaktojë profilin e propozuar.

Maqedonisht

Тиндер

Anglisht

Tinder