Spotifaj

Një prej ofruesve më të mëdhenj të shërbimeve për dëgjim të muzikës, podkasteve dhe audiomaterialeve. Kompania suedeze me këtë emër e cila është pronare e Spotifaj, shërbimet i ofron në formë të faqes së internetit dhe aplikacionit. Një pjesë e mundësive në platformë janë plotësisht falas, ndërsa për të tjerët nevojitet abonim i paguar, që quhet Spotifaj Premium. Është e lidhur me mediat e tjera sociale si, për shembull Instagram, që mundëson shpërndarje të muzikës si storie.

Maqedonisht

Спотифај

Anglisht

Spotify