Spektakël mediatik

Ngjarje që janë kombinim i fotografive, sendeve dhe përvojave që nuk kanë kurrfarë lidhje me jetën reale. Shfaqje, e cila e përfshin plotësisht publikun, deri në atë shkallë, saqë nuk mendon në mënyrë kritike për atë që e shikon. Përmbajtjet tërheqëse mediatike, të cilat e argëtojnë publikun: nga lajmet deri te industria zbavitëse. Mediat në nivel global shpesh i trajtojnë pjesëtarët e publikut si konsumatorë, e jo si qytetarë.