Snapçat

Aplikacion falas i rrjetit për porosi dhe rrjetëzim social për smartfonë. I disponueshëm për Android dhe për iOS, Snapçat mundëson dërgim të porosive tekstuale, fotografive dhe videove të shkurtra. Ajo që e bën Snapçatin unik është ajo që shumica e këtyre porosive janë të përkohshme. Për shembull, pasi të shikojë dikush fotografi ose video që janë ndarë, ajo do të zhduket dhe nuk do të mund të shihet përsëri.

Maqedonisht

Снепчет

Anglisht

Snapchat