Снепчет

Бесплатна мрежна апликација за пораки и социјално вмрежување за смартфони. Достапен за Android и за iOS, Снапчет овозможува испраќање текстуални пораки, слики и кратки видеа. Она што го прави Снапчет уникатен е тоа што повеќето од овие пораки се привремени. На пример, откако некој ќе прегледа фотографија или видео што е споделено, таа/тоа ќе исчезне и нема да може повторно да се гледа.

Албански

Snapçat

Англиски

Snapchat