Mikrofon i vogël

Mikrofon i vogël që përdoret zakonisht në studio gjatë intervistave. Pjesëmarrësve në bisedë u vendoset pajisje e cila përmban një transmetues, një tel dhe një mikrofon të vogël me kapëse.

Maqedonisht

Бубачка

Anglisht

Lavalier, lavalier microphone