Majspejs

Një nga mediat e para sociale që është shfaqur në internet. E themeluar në SHBA në vitin 2003. Nga viti 2005 deri në vitin 2008, është media sociale më e vizituar në botë dhe e para që ka arritur në të gjitha kontinentet e botës. Gjatë apogjeut të tij, MySpace ndikon dukshëm në kulturën pop. Me rritjen e Facebookut, numri i përdoruesve zvogëlohet në mënyrë drastike.

Maqedonisht

Мајспејс

Anglisht

My Space