Logo

Imazh ose dizajn i vogël (që mund të përmbajë pamje, shkronja dhe shenja të tjera grafike), që paraqet simbol të një ndërmarrjeje, firme, institucioni ose manifestimi, me anë të së cilës bëhet e njohur.

Anglisht

Logo