Lajm i fortë

Lajme të dedikuara për ta ndihmuar publikun  të formojë qëndrim ose vendim për ndonjë çështje ose ngjarje, me më pak komente shoqëruese. U referohen temave siç janë politika, marrëdhëniet ndërkombëtare dhe ekonomia. Ato konsiderohen si veçanërisht të rëndësishme për publikun dhe zakonisht përcillen në vazhdimësi.

Maqedonisht

Тврда вест

Anglisht

hard news

Skip to content