Lajm i butë

Lajme të publikuara në stilin joformal, shpesh bisedor. Temat për “lajme të buta” përfshijnë argëtim, estradë dhe lajme për stilin e jetës së personaliteteve të njohura publike.

Maqedonisht

Мека вест

Anglisht

soft news