Interfejs

Sipërfaqe në të cilën shkëmbehen informacionet mes komponentëve të ndryshëm të sistemeve kompjuterike (softueri, hardueri, pajisjet lokale), por edhe mes kompjuterëve dhe njerëzve.

Maqedonisht

Интерфејс

Anglisht

Interface

Skip to content