Skrolling/rrëshqitje

Lëvizje me ndihmën e gishtit, tastierës ose miut në ekran, në tekste, fotografi dhe video për të lexuar pjesë të ndryshme të përmbajtjeve.

Maqedonisht

Скролање

Anglisht

scrolling