Ознака/налепница/маркица

1. Етикета, место каде што се даваат основните податоци за производот или за друг поим.

2. Препознатливо име, наслов, марка, бренд во областа на музичката продукција.

Албански

Shenjë/etiketë/markë

Англиски

label