Одјавни титли/одјавна шпица

Имиња на сите лица коишто биле вклучени во продукцијата на медиумска содржина (режисери, уредници, продуценти, сценаристи, актери, сниматели, костимографи итн.), најчесто кога станува збор за филм  или која било друга емисија, а се емитуваат на самиот крај на содржината.

Албански

Titrat çlajmëruese

Англиски

credits