Titrat çlajmëruese

Emrat e të gjithë personave që kanë qenë të përfshirë në  prodhimin e përmbajtjes mediatike (regjisorë, redaktorë, producentë, skenaristë, aktorë, kameramanë, kostumografë, etj.), zakonisht kur bëhet fjalë për një film apo ndonjë emision tjetër dhe transmetohen në fund të përmbajtjes.

Anglisht

credits