Ер-Ес-Ес-ленти, RSS-ленти

RSS-ленти се начин да се собираат информации, вести и објави од избрани веб-локации, блогови или онлајн-списанија. Ако страницата нуди можност за RSS-лента, во RSS-програмата се собираат информации од разни извори, кои можат да се читаат на едно место.

Албански

Shirita RSS

Англиски

RSS feeds