Ексклузивна вест

Новинарска содржина со посебна вредност, која се објавува само од еден медиум. Некогаш насловите како „ексклузивно“ се злоупотребуваат како мамка за кликови.

Албански

Lajm ekskluziv

Англиски

Exclusive news