Длабок веб

Дел од веб-просторот чиишто содржини не се индексирани и не може да се најдат со обично пребарување преку интернет-пребарувачите. Овие веб-страници може да се пронајдат единствено ако се знае точната УРЛ (URL) или Ај-пи (IP) адреса, иако често може да биде потребна лозинка или друг начин на верификација. Дел од овој Длабок веб-простор е и Tемниот веб (Dark web). в. Темен веб.

Албански

Ueb i thellë

Англиски

deep web