Повратен одговор, фидбек

1. Одговор од примачот кон испраќачот на пораката во процесот на комуникација, одзив.

2. Коментар, оценка, поправка, забелешка или насока за сработеното, врз основа на коишто понатаму може да се подобри неговиот квалитет и, воопшто, да се напредува.

Албански

Informacion kthyes

Англиски

feedback