Ер-Ес-Ес-читач, RSS-читач

Програма која овозможува собирање и читање на RSS-ленти на едно место. Најпознати за оперативниот систем Windows се Feedly, NewsBlur и Inoreader.

Албански

Lexuesi RSS

Англиски

RSS reader