Директно вклучување, вклучување во живо

Вклучување во програма (обично во вести или во програма во живо) на новинар од местото на настанот коешто е различно од она на емисијата со цел пренесување на определена информација.

Албански

Lidhje e drejtpërdrejtë

Англиски

Live