Redit

Redit është rrjet dhe forum social për lajme, në të cilin përmbajtja është moderuar dhe promovuar nga anëtarët përmes votimit. Emri është lojë e fjalëve të frazës angleze “I readit”. Regjistrimi i anëtarëve të Redit është falas. Një prej rrjeteve më të vizituara sociale të internetit me diapazon të gjerë të temave.

Maqedonisht

Редит

Anglisht

Reddit