Agjenci mediatike

Organizatë e cila merret me prodhim, shpërndarje dhe shitje të teksteve mediatike (gazeta, revista, filma, programe TV/radio , faqe interneti, reklamim etj.), grumbullim dhe përpunim i informacioneve mediatike.

Anglisht

media agency