Билтен на новости

Билтенот е алатка што се користи за споделување релевантни информации со мрежа на клиенти, потенцијални клиенти и претплатници. Билтените овозможуваат директен пристап на корисниците, отворајќи можност да се споделуваат содржини, да се промовираат продажби, идеи и информации.

Албански

Buletini i risive

Англиски

Newsletter