Jutjub

Platformë për publikim dhe shpërndarje të materialeve video. E themeluar në vitin 2006, ndërsa është blerë nga Google në vitin 2008. Gama e materialit të publikuar është mjaft e gjerë (p.sh., spote muzikore, dokumentare, filma, fragmente nga lajmet dhe emisionet televizive).

Maqedonisht

Јутјуб

Anglisht

YouTube