Xhingël

1. Melodi e shkurtër, e thjeshtë, shpesh me fjalë, që përdoret për reklamim të produktit ose programit në radio ose televizion.

2. Pjesë e shkurtër dhe goditëse muzikore.

3. Video e shkurtër e shoqëruar me muzikë për ndarje të pjesëve të emisionit televiziv.

Maqedonisht

Џингл

Anglisht

jingle