Pyetje dhe përgjigje

1. Bisedë, intervistë, diskutim.

2. Mënyrë e raportimit kur reporteri i parashtron pyetje bashkëbiseduesit, nga i cili merr përgjigje. 3. Pjesa përfundimtare e prezantimit, mbledhjes, takimit e cila është e dedikuar për bashkëbiseduesit që të parashtrojnë pyetje dhe të marrin përgjigje.

Anglisht

Q&A, question and answer