Банери

Реклами (слогани) поставени на видливо место на веб-страница, што се примамливи за око, за да му го привлечат вниманието на посетителот. Можат да бидат слики или анимации и да служат како линк до веб-страницата на клиентот. Банерите влијаат на потрошувачите со што ја зголемуваат продажбата.

Албански

Banerë

Англиски

Banners